Norges billigste bøker

Techniques for Food Authentication

Om Techniques for Food Authentication

This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783036576541
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 226
  • Utgitt:
  • 8. juni 2023
  • Dimensjoner:
  • 175x19x250 mm.
  • Vekt:
  • 767 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 4. august 2025

Beskrivelse av Techniques for Food Authentication

This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity.

Brukervurderinger av Techniques for Food Authentication



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.