Norges billigste bøker

Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables

Om Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables

This new volume presents a wide selection of the latest concepts in the fast-changing field of processing of fruits and vegetables (FAV). It provides key information on many new and different techniques used for processing of fruits and vegetables while also exploring the pros and cons of the various methods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771885867
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 514
  • Utgitt:
  • 22. mars 2018
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 992 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables

This new volume presents a wide selection of the latest concepts in the fast-changing field of processing of fruits and vegetables (FAV). It provides key information on many new and different techniques used for processing of fruits and vegetables while also exploring the pros and cons of the various methods.

Brukervurderinger av Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables



Finn lignende bøker
Boken Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.