Norges billigste bøker

Technology and Biochemistry of Wine

Om Technology and Biochemistry of Wine

A complete survey of the science and technology of wine-making, this book offers readers a guided tour through the production, cultivation, evaluation and distribution of high quality wine.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9782881240706
  • Bindende:
  • Boxset
  • Sider:
  • 764
  • Utgitt:
  • 8. mars 1988
  • Dimensjoner:
  • 152x229x44 mm.
  • Vekt:
  • 1623 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Technology and Biochemistry of Wine

A complete survey of the science and technology of wine-making, this book offers readers a guided tour through the production, cultivation, evaluation and distribution of high quality wine.

Brukervurderinger av Technology and Biochemistry of Wine



Finn lignende bøker
Boken Technology and Biochemistry of Wine finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.