Norges billigste bøker

Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas

Om Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas

The book presents a virgin technology for preparation of red wine and unique colored beer from cheaper substrate, sweet potato (Ipomoea batatas L.). Biochemical and sensory evaluation of the innovative wine and beer have been compared with the commercial wine and beer and have been presented.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367174958
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 202
  • Utgitt:
  • 23. august 2019
  • Dimensjoner:
  • 242x161x11 mm.
  • Vekt:
  • 488 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas

The book presents a virgin technology for preparation of red wine and unique colored beer from cheaper substrate, sweet potato (Ipomoea batatas L.). Biochemical and sensory evaluation of the innovative wine and beer have been compared with the commercial wine and beer and have been presented.

Brukervurderinger av Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas



Finn lignende bøker
Boken Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.