Norges billigste bøker

Technology of Cheesemaking

av BA Law
Om Technology of Cheesemaking

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405182980
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 512
  • Utgitt:
  • 2. juli 2010
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 178x252x31 mm.
  • Vekt:
  • 1252 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 24. februar 2025

Beskrivelse av Technology of Cheesemaking

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout.

Brukervurderinger av Technology of Cheesemaking



Finn lignende bøker
Boken Technology of Cheesemaking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.