Utvidet returrett til 31. januar 2025

The 100 Most Jewish Foods

Om The 100 Most Jewish Foods

An intentionally debatable list of the 100 most iconic Jewish foods - from challah to charoset, babka to Bazooka - with essays by prominent food and culture thought leaders and easy, home-cook-friendly recipes in a gifty, timeless package from the founder of Tablet, an influential American-Jewish online magazine. A perfect gift for any Jew.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579659066
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 19. mars 2019
  • Dimensjoner:
  • 164x232x23 mm.
  • Vekt:
  • 732 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av The 100 Most Jewish Foods

An intentionally debatable list of the 100 most iconic Jewish foods - from challah to charoset, babka to Bazooka - with essays by prominent food and culture thought leaders and easy, home-cook-friendly recipes in a gifty, timeless package from the founder of Tablet, an influential American-Jewish online magazine. A perfect gift for any Jew.

Brukervurderinger av The 100 Most Jewish Foods



Finn lignende bøker
Boken The 100 Most Jewish Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.