Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Art of Charcuterie

Om The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470197417
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 19. november 2010
  • Dimensjoner:
  • 214x257x35 mm.
  • Vekt:
  • 1616 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.

Brukervurderinger av The Art of Charcuterie



Finn lignende bøker
Boken The Art of Charcuterie finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.