Norges billigste bøker

The Art of Flavour

- Practices and Principles for Creating Delicious Food

Om The Art of Flavour

Two masters of composition - a chef and a perfumer - present a revolutionary new approach to creating delicious, original food.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781472141477
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 10. mai 2018
  • Dimensjoner:
  • 256x197x27 mm.
  • Vekt:
  • 826 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Art of Flavour

Two masters of composition - a chef and a perfumer - present a revolutionary new approach to creating delicious, original food.

Brukervurderinger av The Art of Flavour



Finn lignende bøker
Boken The Art of Flavour finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.