Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints

Om The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints

This handbook collects over 300 of Glynn's gosh-factor hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911667100
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 112
  • Utgitt:
  • 30. juni 2021
  • Dimensjoner:
  • 234x153x12 mm.
  • Vekt:
  • 312 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints

This handbook collects over 300 of Glynn's gosh-factor hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives.

Brukervurderinger av The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.