Norges billigste bøker
Om The Biotechnology of Malting and Brewing

This book gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based. The techniques of production of high-quality beers are also described. The whole description is placed within a biotechnological content: modern developments and the wider significance of the bacteria that commonly contaminate beer are carefully examined.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780521395533
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 184
  • Utgitt:
  • 29. august 1991
  • Dimensjoner:
  • 153x229x10 mm.
  • Vekt:
  • 292 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Biotechnology of Malting and Brewing

This book gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based. The techniques of production of high-quality beers are also described. The whole description is placed within a biotechnological content: modern developments and the wider significance of the bacteria that commonly contaminate beer are carefully examined.

Brukervurderinger av The Biotechnology of Malting and Brewing



Finn lignende bøker
Boken The Biotechnology of Malting and Brewing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.