Norges billigste bøker

The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs

- United States - Canada - Europe

Om The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs

Originally published in 1913, the cookbook contains recipes contributed by famous chefs from the United States, Canada, and Europe. Recipes include Lobster Mexicaine, Crab Flakes a la Dewey, Frog Legs Michels, Finnan Haddie, Crab Meat in Cream, Terrapin Baltimore, Emincee de Riz de Veau Financier, Crab Meat and Oysters, Planked Crown of Milk Lamb, Tomato Fricassee in a Chafing Dish, Lobster Merry Widow, Venison Steak, and many, many more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781410103192
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 52
  • Utgitt:
  • 7. august 2003
  • Dimensjoner:
  • 153x227x5 mm.
  • Vekt:
  • 91 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs

Originally published in 1913, the cookbook contains recipes contributed by famous chefs from the United States, Canada, and Europe. Recipes include Lobster Mexicaine, Crab Flakes a la Dewey, Frog Legs Michels, Finnan Haddie, Crab Meat in Cream, Terrapin Baltimore, Emincee de Riz de Veau Financier, Crab Meat and Oysters, Planked Crown of Milk Lamb, Tomato Fricassee in a Chafing Dish, Lobster Merry Widow, Venison Steak, and many, many more.

Brukervurderinger av The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs



Finn lignende bøker
Boken The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.