Norges billigste bøker

The Chemistry of Food

Om The Chemistry of Food

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118383810
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 1136
  • Utgitt:
  • 28. februar 2014
  • Dimensjoner:
  • 216x278x46 mm.
  • Vekt:
  • 2748 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 24. september 2025

Beskrivelse av The Chemistry of Food

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook.

Brukervurderinger av The Chemistry of Food



Finn lignende bøker
Boken The Chemistry of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.