Norges billigste bøker

The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Om The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780841233690
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 208
  • Utgitt:
  • 4 august 2021
  • Dimensjoner:
  • 184x261x29 mm.
  • Vekt:
  • 682 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.

Brukervurderinger av The Chemistry of Korean Foods and Beverages



Finn lignende bøker
Boken The Chemistry of Korean Foods and Beverages finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.