Norges billigste bøker

The Complete Art and Science of Sausage Making

Om The Complete Art and Science of Sausage Making

Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780778805359
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 1. mai 2016
  • Dimensjoner:
  • 183x256x16 mm.
  • Vekt:
  • 568 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 23. juni 2025

Beskrivelse av The Complete Art and Science of Sausage Making

Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.

Brukervurderinger av The Complete Art and Science of Sausage Making



Finn lignende bøker
Boken The Complete Art and Science of Sausage Making finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.