Norges billigste bøker

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

- How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition

Om The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780760354490
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 1. mars 2018
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 187x232x20 mm.
  • Vekt:
  • 754 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 13. januar 2025

Beskrivelse av The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.

Brukervurderinger av The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.