Norges billigste bøker
Om The Culture of Food

aeo A 2000 year history of the linked histories of food, culture and regional identity -- from Roman antiquity to the present. aeo The first book of its kind. aeo Scholarly in its range of reference, witty and accessible in style. aeo Covers all the regions of Europe.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780631202837
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 232
  • Utgitt:
  • 1. oktober 1996
  • Dimensjoner:
  • 153x227x15 mm.
  • Vekt:
  • 364 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Culture of Food

aeo A 2000 year history of the linked histories of food, culture and regional identity -- from Roman antiquity to the present. aeo The first book of its kind. aeo Scholarly in its range of reference, witty and accessible in style. aeo Covers all the regions of Europe.

Brukervurderinger av The Culture of Food



Finn lignende bøker
Boken The Culture of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.