Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Edible South

- The Power of Food and the Making of an American Region

Om The Edible South

Presents food as a new way to chronicle the American South's larger history. Marcie Cohen Ferris tells a richly illustrated story of southern food and the struggles of whites, blacks, Native Americans, and other people of the region to control the nourishment of their bodies and minds, livelihoods, lands, and citizenship.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781469629957
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 496
  • Utgitt:
  • 30. juli 2016
  • Dimensjoner:
  • 178x254x30 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av The Edible South

Presents food as a new way to chronicle the American South's larger history. Marcie Cohen Ferris tells a richly illustrated story of southern food and the struggles of whites, blacks, Native Americans, and other people of the region to control the nourishment of their bodies and minds, livelihoods, lands, and citizenship.

Brukervurderinger av The Edible South



Finn lignende bøker
Boken The Edible South finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.