Norges billigste bøker

The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States

Om The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States

Drawing on evidence from economics, public health, nutrition, and medicine, the authors evaluate past and potential future roles of policies such as farm subsidies, public agricultural R&D, food assistance programs, taxes on particular foods (such as sodas) or nutrients (such as fat), food labeling laws, and advertising controls.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781137486479
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 393
  • Utgitt:
  • 19. juli 2017
  • Utgave:
  • 12017
  • Dimensjoner:
  • 148x210x0 mm.
  • Vekt:
  • 6366 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States

Drawing on evidence from economics, public health, nutrition, and medicine, the authors evaluate past and potential future roles of policies such as farm subsidies, public agricultural R&D, food assistance programs, taxes on particular foods (such as sodas) or nutrients (such as fat), food labeling laws, and advertising controls.

Brukervurderinger av The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States



Finn lignende bøker
Boken The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.