Norges billigste bøker

The Flavor Equation

- The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes

Om The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452182698
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2020
  • Dimensjoner:
  • 260x210x33 mm.
  • Vekt:
  • 1562 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Brukervurderinger av The Flavor Equation



Finn lignende bøker
Boken The Flavor Equation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.