Norges billigste bøker

The Food and Cooking of Eastern Europe

Om The Food and Cooking of Eastern Europe

Contains more than two hundred recipes interwoven with historical background and notes from the author's experiences traveling through Central and Eastern Europe. This book contains period illustrations and an introduction by the author, which describes how dramatically this region and its food have changed since the end of its isolation in 1989.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780803264601
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 470
  • Utgitt:
  • 1. juni 2006
  • Dimensjoner:
  • 229x152x25 mm.
  • Vekt:
  • 499 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Food and Cooking of Eastern Europe

Contains more than two hundred recipes interwoven with historical background and notes from the author's experiences traveling through Central and Eastern Europe. This book contains period illustrations and an introduction by the author, which describes how dramatically this region and its food have changed since the end of its isolation in 1989.

Brukervurderinger av The Food and Cooking of Eastern Europe



Finn lignende bøker
Boken The Food and Cooking of Eastern Europe finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.