Utvidet returrett til 31. januar 2024

The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

- Tropical Traditions, Techniques and Ingredients, with Over 150 Superb Step-by-Step Recipes

Om The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780857231925
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 1. januar 2013
  • Dimensjoner:
  • 227x180x22 mm.
  • Vekt:
  • 822 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 14. november 2024

Beskrivelse av The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Brukervurderinger av The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America



Finn lignende bøker
Boken The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.