Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Food of Italy

Om The Food of Italy

THE FOOD OF ITALY was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject. Regional recipes, country cooking, the bravura of grand dishes; pasta, seafood, rice dishes and authentic Italian desserts; Claudia Roden's encyclopedic knowledge of her subject infuses a rich and stunning book.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780099273257
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 448
  • Utgitt:
  • 26. november 1998
  • Dimensjoner:
  • 137x215x29 mm.
  • Vekt:
  • 448 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av The Food of Italy

THE FOOD OF ITALY was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject. Regional recipes, country cooking, the bravura of grand dishes; pasta, seafood, rice dishes and authentic Italian desserts; Claudia Roden's encyclopedic knowledge of her subject infuses a rich and stunning book.

Brukervurderinger av The Food of Italy



Finn lignende bøker
Boken The Food of Italy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.