Norges billigste bøker
Om The French Cook

"The French Cook, 1651", is the most important cookery book of the 17th century. It was the first recipe book to receive international acclaim, and European cookery was changed, through its influence, for many centuries to come.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781870962179
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 6 mai 2008
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 148x232x30 mm.
  • Vekt:
  • 562 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 23 oktober 2024

Beskrivelse av The French Cook

"The French Cook, 1651", is the most important cookery book of the 17th century. It was the first recipe book to receive international acclaim, and European cookery was changed, through its influence, for many centuries to come.

Brukervurderinger av The French Cook



Finn lignende bøker
Boken The French Cook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.