Norges billigste bøker

The Future of Beef Production in the European Community

- A Seminar in the EEC Programme of Coordination of Research on Beef Production and Land Use, organised by M. Bonsembiante and P. Susmel. With J.C. Bowman as conference chairman, at Abano Terme, Italy, November 13-17, 1978

Om The Future of Beef Production in the European Community

This publication contains the proceedings of a seminar held in Abano Terme, Italy on November 13 - 17, 1978, under the auspices of the Commission of the European Communities, as part of the EEC programme of co-ordination of research on improvement of beef production.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789400993310
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 663
  • Utgitt:
  • 26. januar 2012
  • Utgave:
  • 11979
  • Dimensjoner:
  • 155x235x33 mm.
  • Vekt:
  • 1003 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Future of Beef Production in the European Community

This publication contains the proceedings of a seminar held in Abano Terme, Italy on November 13 - 17, 1978, under the auspices of the Commission of the European Communities, as part of the EEC programme of co-ordination of research on improvement of beef production.

Brukervurderinger av The Future of Beef Production in the European Community



Finn lignende bøker
Boken The Future of Beef Production in the European Community finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.