Norges billigste bøker
Om The History of Aquaculture

The History of Aquaculture is a comprehensive history of the practices and technologies used in captive fish production from its small scale prehistoric roots through to the large-scale industrialized practices of today. Thirteen chapters take readers chronologically through the evolution of this important discipline.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813821634
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 244
  • Utgitt:
  • 11. januar 2011
  • Dimensjoner:
  • 176x253x15 mm.
  • Vekt:
  • 626 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. april 2025

Beskrivelse av The History of Aquaculture

The History of Aquaculture is a comprehensive history of the practices and technologies used in captive fish production from its small scale prehistoric roots through to the large-scale industrialized practices of today. Thirteen chapters take readers chronologically through the evolution of this important discipline.

Brukervurderinger av The History of Aquaculture



Finn lignende bøker
Boken The History of Aquaculture finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.