Norges billigste bøker

The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore

Om The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore

The book considers how these foods are hybridized and indigenized to suit local tastes, fashion and trends, and offers a key read for East Asian specialists, anthropologists and sociologists interested in East Asian societies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811386947
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 111
  • Utgitt:
  • 16. juli 2019
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 148x210x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore

The book considers how these foods are hybridized and indigenized to suit local tastes, fashion and trends, and offers a key read for East Asian specialists, anthropologists and sociologists interested in East Asian societies.

Brukervurderinger av The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore



Finn lignende bøker
Boken The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.