Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Italian Regional Cookbook

Om The Italian Regional Cookbook

A comprehensive collection of authentic recipes from all over Italy by the renowned food writer. A cook's culinary tour of Italy in 325 recipes and 1500 colour photographs, including: Lombardy; Piedmont; Liguria; Emilia-Romagna; Veneto; Tuscany; Umbria; Sardinia; Campania; Sicily; Puglia; Basilicata; and Calabria.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780754832409
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 624
  • Utgitt:
  • 20. oktober 2017
  • Dimensjoner:
  • 227x288x41 mm.
  • Vekt:
  • 2708 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av The Italian Regional Cookbook

A comprehensive collection of authentic recipes from all over Italy by the renowned food writer. A cook's culinary tour of Italy in 325 recipes and 1500 colour photographs, including: Lombardy; Piedmont; Liguria; Emilia-Romagna; Veneto; Tuscany; Umbria; Sardinia; Campania; Sicily; Puglia; Basilicata; and Calabria.

Brukervurderinger av The Italian Regional Cookbook



Finn lignende bøker
Boken The Italian Regional Cookbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.