Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Manufacture of Preserved Foods and Sweetmeats: A Handbook of All the Processes for the Preservation of Flesh, Fruit, and Vegetables, and for the P

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781016805421
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 260
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x16x234 mm.
  • Vekt:
  • 540 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av The Manufacture of Preserved Foods and Sweetmeats: A Handbook of All the Processes for the Preservation of Flesh, Fruit, and Vegetables, and for the P



Finn lignende bøker
Boken The Manufacture of Preserved Foods and Sweetmeats: A Handbook of All the Processes for the Preservation of Flesh, Fruit, and Vegetables, and for the P finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.