Norges billigste bøker

The Modern Baker, Confectioner And Caterer; A Practical And Scientific Work For The Baking And Allied Trades With Contributions From Leading Specialists And Trade Experts (Volume Ii-Divisional)

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789354188794
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 238
  • Utgitt:
  • 2. november 2020
  • Dimensjoner:
  • 221x17x286 mm.
  • Vekt:
  • 871 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av The Modern Baker, Confectioner And Caterer; A Practical And Scientific Work For The Baking And Allied Trades With Contributions From Leading Specialists And Trade Experts (Volume Ii-Divisional)



Finn lignende bøker
Boken The Modern Baker, Confectioner And Caterer; A Practical And Scientific Work For The Baking And Allied Trades With Contributions From Leading Specialists And Trade Experts (Volume Ii-Divisional) finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.