Norges billigste bøker

The Oxford Companion to Italian Food

Om The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780198606178
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 672
  • Utgitt:
  • 25. oktober 2007
  • Dimensjoner:
  • 167x244x42 mm.
  • Vekt:
  • 1226 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.

Brukervurderinger av The Oxford Companion to Italian Food



Finn lignende bøker
Boken The Oxford Companion to Italian Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.