Norges billigste bøker

The Oxford Handbook of Food History

Om The Oxford Handbook of Food History

Drawing from an inexhaustible wealth of primary sources-from ancient Chinese philosophical tracts to McDonald's menus-The Oxford Handbook of Food History contributes new perspectives to the history of food, culture, and society, crossing disciplinary, chronological, and geographic boundaries while also suggesting new routes for future research.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780190628246
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 538
  • Utgitt:
  • 3. august 2017
  • Dimensjoner:
  • 245x171x30 mm.
  • Vekt:
  • 924 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. mai 2025

Beskrivelse av The Oxford Handbook of Food History

Drawing from an inexhaustible wealth of primary sources-from ancient Chinese philosophical tracts to McDonald's menus-The Oxford Handbook of Food History contributes new perspectives to the history of food, culture, and society, crossing disciplinary, chronological, and geographic boundaries while also suggesting new routes for future research.

Brukervurderinger av The Oxford Handbook of Food History



Finn lignende bøker
Boken The Oxford Handbook of Food History finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.