Norges billigste bøker

The Philosophy of Cheese

Om The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780712353779
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 112
  • Utgitt:
  • 8. oktober 2020
  • Dimensjoner:
  • 206x135x16 mm.
  • Vekt:
  • 256 g.
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Brukervurderinger av The Philosophy of Cheese



Finn lignende bøker
Boken The Philosophy of Cheese finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.