Norges billigste bøker

The Philosophy of Cheese

Om The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780712353779
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 112
  • Utgitt:
  • 8. oktober 2020
  • Dimensjoner:
  • 206x135x16 mm.
  • Vekt:
  • 256 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 4. mars 2025

Beskrivelse av The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Brukervurderinger av The Philosophy of Cheese



Finn lignende bøker
Boken The Philosophy of Cheese finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.