Norges billigste bøker

The Problem of Dark-Cutting in Beef

Om The Problem of Dark-Cutting in Beef

Reduction of pre-slaughter stress and improvement in carcass and meat quality is becoming increasingly important in the international meat trade. This results in particular from growing consumer concern about the welfare of meat animals during the pre-slaughter period and from specific meat packaging and marketing requirements.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789400983243
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 504
  • Utgitt:
  • 19. januar 2012
  • Utgave:
  • 11981
  • Dimensjoner:
  • 155x235x26 mm.
  • Vekt:
  • 783 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Problem of Dark-Cutting in Beef

Reduction of pre-slaughter stress and improvement in carcass and meat quality is becoming increasingly important in the international meat trade. This results in particular from growing consumer concern about the welfare of meat animals during the pre-slaughter period and from specific meat packaging and marketing requirements.

Brukervurderinger av The Problem of Dark-Cutting in Beef



Finn lignende bøker
Boken The Problem of Dark-Cutting in Beef finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.