Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Professed Cook

- Or the Modern Art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the French as Well as English Cookery. the Second Edition. Volume 1 of 2

av Menon
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781171020837
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 356
  • Utgitt:
  • 16. juni 2010
  • Dimensjoner:
  • 246x189x19 mm.
  • Vekt:
  • 635 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Brukervurderinger av The Professed Cook



Finn lignende bøker
Boken The Professed Cook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.