Norges billigste bøker

The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

- 21st-Century Approaches

Om The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811306372
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 274
  • Utgitt:
  • 26. juni 2018
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 244x164x27 mm.
  • Vekt:
  • 548 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Brukervurderinger av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events



Finn lignende bøker
Boken The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.