Utvidet returrett til 31. januar 2024

The Tannery Cookbook

- An Irish Adventure with Food

Om The Tannery Cookbook

Featuring recipes that are organized by ingredient in alphabetical sections running from 'Apples' through 'Chillies', 'Mussels' and 'Pheasant', and on to 'Turnips', this title also includes recipes such as Mushroom Risotto with Black Pudding, Steamed Salmon with Curried Egg and Spring Onion Sauce, and Warm Salad of Ox Cheek, and Red Onion.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780955226168
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 238
  • Utgitt:
  • 5. november 2008
  • Dimensjoner:
  • 216x281x26 mm.
  • Vekt:
  • 1288 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. november 2024

Beskrivelse av The Tannery Cookbook

Featuring recipes that are organized by ingredient in alphabetical sections running from 'Apples' through 'Chillies', 'Mussels' and 'Pheasant', and on to 'Turnips', this title also includes recipes such as Mushroom Risotto with Black Pudding, Steamed Salmon with Curried Egg and Spring Onion Sauce, and Warm Salad of Ox Cheek, and Red Onion.

Brukervurderinger av The Tannery Cookbook



Finn lignende bøker
Boken The Tannery Cookbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.