Utvidet returrett til 31. januar 2024

The Third Plate

- Field Notes on the Future of Food

Om The Third Plate

Fortnum & Mason Food & Drink Awards Food Book of the Year 2015. The Third Plate will revolutionise the way we eat. It charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for food that is as sustainable as it is delicious.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780349141701
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 496
  • Utgitt:
  • 5. mai 2016
  • Dimensjoner:
  • 127x196x33 mm.
  • Vekt:
  • 338 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. november 2024

Beskrivelse av The Third Plate

Fortnum & Mason Food & Drink Awards Food Book of the Year 2015. The Third Plate will revolutionise the way we eat. It charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for food that is as sustainable as it is delicious.

Brukervurderinger av The Third Plate



Finn lignende bøker
Boken The Third Plate finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.