Norges billigste bøker

The Tomato in America

- Early History, Culture, and Cookery

Om The Tomato in America

From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. This book traces the early cultivation of the tomato, its infiltration of American cooking practices, the early manufacture of preserved tomatoes and ketchup, and the great tomato mania of the 1820s and 1830s.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780252070099
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 16. oktober 2001
  • Dimensjoner:
  • 154x227x19 mm.
  • Vekt:
  • 350 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Tomato in America

From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. This book traces the early cultivation of the tomato, its infiltration of American cooking practices, the early manufacture of preserved tomatoes and ketchup, and the great tomato mania of the 1820s and 1830s.

Brukervurderinger av The Tomato in America



Finn lignende bøker
Boken The Tomato in America finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.