Norges billigste bøker

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Om The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making is an essential reference for DIY, self-sufficient farmers, ranchers, and hunters-with trusted step-by-step instructions on butchering and processing beef, pork, venison, lamb, poultry, and goats.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781558329874
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 29. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 227x178x18 mm.
  • Vekt:
  • 518 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 21. mai 2025

Beskrivelse av The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making is an essential reference for DIY, self-sufficient farmers, ranchers, and hunters-with trusted step-by-step instructions on butchering and processing beef, pork, venison, lamb, poultry, and goats.

Brukervurderinger av The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making



Finn lignende bøker
Boken The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.