Norges billigste bøker

Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

Om Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in relation to cooling and thermal expansion.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780677054506
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 408
  • Utgitt:
  • 17. juni 1980
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 718 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. mai 2025

Beskrivelse av Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in relation to cooling and thermal expansion.

Brukervurderinger av Thermal Properties of Food and Agricultural Materials



Finn lignende bøker
Boken Thermal Properties of Food and Agricultural Materials finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.