Utvidet returrett til 31. januar 2025

Trace Minerals in Foods

Om Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367403362
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 675
  • Utgitt:
  • 27. september 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Brukervurderinger av Trace Minerals in Foods



Finn lignende bøker
Boken Trace Minerals in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.