Norges billigste bøker

Trace Minerals in Foods

Om Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367403362
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 675
  • Utgitt:
  • 27 september 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11 juni 2024

Beskrivelse av Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Brukervurderinger av Trace Minerals in Foods



Finn lignende bøker
Boken Trace Minerals in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.