Utvidet returrett til 31. januar 2025

Traditional Cheesemaking

- An introduction

Om Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780946688432
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 84
  • Utgitt:
  • 15. desember 1989
  • Dimensjoner:
  • 157x234x7 mm.
  • Vekt:
  • 153 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Brukervurderinger av Traditional Cheesemaking



Finn lignende bøker
Boken Traditional Cheesemaking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.