Norges billigste bøker

Traditional Cheesemaking

- An introduction

Om Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780946688432
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 84
  • Utgitt:
  • 15. desember 1989
  • Dimensjoner:
  • 157x234x7 mm.
  • Vekt:
  • 153 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Brukervurderinger av Traditional Cheesemaking



Finn lignende bøker
Boken Traditional Cheesemaking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.