Norges billigste bøker

Transport Phenomena in Food Processing

Om Transport Phenomena in Food Processing

Suitable for food engineers, this reference focuses on transport phenomena in food preservation. It reviews the fundamental concepts regarding mass, heat, and momentum transfer and examines specific applications of heat, mass, and combined transfer phenomena to a variety of processes and products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781566769938
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 580
  • Utgitt:
  • 11. desember 2002
  • Dimensjoner:
  • 156x234x34 mm.
  • Vekt:
  • 912 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Transport Phenomena in Food Processing

Suitable for food engineers, this reference focuses on transport phenomena in food preservation. It reviews the fundamental concepts regarding mass, heat, and momentum transfer and examines specific applications of heat, mass, and combined transfer phenomena to a variety of processes and products.

Brukervurderinger av Transport Phenomena in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Transport Phenomena in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.