Norges billigste bøker

Transport Properties of Foods

Om Transport Properties of Foods

Covers various transport properties of food materials and systems - exploring moisture diffusivities, thermal conductivity and diffusivity, transport and permeability of small molecules, and heat and mass transfer coefficients. This book describes physical, mathematical or empirical models of the transport processes for each application.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824706135
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 434
  • Utgitt:
  • 4 juni 2001
  • Dimensjoner:
  • 156x234x25 mm.
  • Vekt:
  • 680 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17 juli 2024

Beskrivelse av Transport Properties of Foods

Covers various transport properties of food materials and systems - exploring moisture diffusivities, thermal conductivity and diffusivity, transport and permeability of small molecules, and heat and mass transfer coefficients. This book describes physical, mathematical or empirical models of the transport processes for each application.

Brukervurderinger av Transport Properties of Foods



Finn lignende bøker
Boken Transport Properties of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.