Utvidet returrett til 31. januar 2025

Ultrasound in Food Processing

- Recent Advances

Om Ultrasound in Food Processing

Part I: Fundamentals of ultrasound This part will cover the main basic principles of ultrasound generation and propagation and those phenomena related to low and high intensity ultrasound applications. The mechanisms involved in food analysis and process monitoring and in food process intensification will be shown.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118964187
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 544
  • Utgitt:
  • 5. mai 2017
  • Dimensjoner:
  • 173x246x28 mm.
  • Vekt:
  • 1089 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Ultrasound in Food Processing

Part I: Fundamentals of ultrasound This part will cover the main basic principles of ultrasound generation and propagation and those phenomena related to low and high intensity ultrasound applications. The mechanisms involved in food analysis and process monitoring and in food process intensification will be shown.

Brukervurderinger av Ultrasound in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Ultrasound in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.