Utvidet returrett til 31. januar 2025

Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Om Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441974716
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 668
  • Utgitt:
  • 19. november 2010
  • Utgave:
  • 2011
  • Dimensjoner:
  • 164x240x42 mm.
  • Vekt:
  • 1132 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.

Brukervurderinger av Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing



Finn lignende bøker
Boken Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.