Utvidet returrett til 31. januar 2024

Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

Om Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786768193
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 774
  • Utgitt:
  • 15. mars 2022
  • Dimensjoner:
  • 152x229x41 mm.
  • Vekt:
  • 1200 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Brukervurderinger av Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk



Finn lignende bøker
Boken Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.