Utvidet returrett til 31. januar 2025

Vitamins In Foods

- Analysis, Bioavailability, and Stability

Om Vitamins In Foods

Presents information on vitamin chemistry, absorption and metabolism. This work discusses the effects of food processing on vitamin retention, the physiology of vitamin absorption and physiochemical properties of individual vitamins. It describes the principles of analytical methods and provides methods for depicting individual vitamins in foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781574448047
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 818
  • Utgitt:
  • 1. november 2005
  • Dimensjoner:
  • 152x229x42 mm.
  • Vekt:
  • 1262 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Vitamins In Foods

Presents information on vitamin chemistry, absorption and metabolism. This work discusses the effects of food processing on vitamin retention, the physiology of vitamin absorption and physiochemical properties of individual vitamins. It describes the principles of analytical methods and provides methods for depicting individual vitamins in foods.

Brukervurderinger av Vitamins In Foods



Finn lignende bøker
Boken Vitamins In Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.