Norges billigste bøker

Water Activity

- Theory and Applications to Food

Om Water Activity

This book presents the proceedings of the Tenth Basic Symposium sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food Science and Technology. The key aim of the Symposium was to explore some basic principles relating to the influences of water activity on food quality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824777593
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 424
  • Utgitt:
  • 22. mai 1987
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 725 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Water Activity

This book presents the proceedings of the Tenth Basic Symposium sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food Science and Technology. The key aim of the Symposium was to explore some basic principles relating to the influences of water activity on food quality.

Brukervurderinger av Water Activity



Finn lignende bøker
Boken Water Activity finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.