Norges billigste bøker

Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials

Om Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials

Based on information presented by leading researchers at the International Symposium on the Properties of Water in Foods (ISOPOW 2004), this book discusses the role of water in structural and functional properties and for preserving biomolecule functionality in restricted water environments.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849329937
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 750
  • Utgitt:
  • 13. januar 2006
  • Dimensjoner:
  • 156x234x46 mm.
  • Vekt:
  • 1224 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials

Based on information presented by leading researchers at the International Symposium on the Properties of Water in Foods (ISOPOW 2004), this book discusses the role of water in structural and functional properties and for preserving biomolecule functionality in restricted water environments.

Brukervurderinger av Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.